Fototentoonstelling Ontmoetingshuis.

Op zaterdag 26 november vond de fototentoonstelling in het Ontmoetingshuis te Vries plaats. Het was een bijzondere dag, want tijdens deze tentoonstelling konden alle leden van de Vereniging een boek ophalen getiteld “Vries in woord en beeld” met fragmenten uit het heden en het verleden van het dorp Vries. 

Om 10 uur reikte Petra Siegers het eerste exemplaar uit aan de wethouder van cultuur en tevens lid van de Vereniging Miguel Ririhena. Het boek is geschreven en samengesteld door Ben Trip van de Stichting “Oud Vries”. Oud Vries bestond eerst uit een stichting. In 2004 is besloten om daarnaast een vereniging op te richten met leden.

De Historische Vereniging heeft het boek uitgegeven voor haar leden ter compensatie van de geannuleerde activiteiten tijdens de Corona pandemie. Alle leden konden gratis een boek ophalen tijdens de fototentoonstelling. Tevens is het boek voor zowel leden als niet-leden te koop voor € 17,= en verkrijgbaar op donderdagen van 9.30 tot 12 uur in ons onderkomen in het Ontmoetingshuis aan de Brink te Vries. Veel leden kochten een boek erbij als kadootje voor de decemberfeesten. Voor slechts € 20,= per jaar bent u al lid van de Vereniging. Bij een lidmaatschap krijgt u het prachtige boek cadeau. Dit leverde de Vereniging weer vele nieuwe leden op en met circa 150 bezoekers kan de Vereniging terugkijken op een zeer geslaagd evenement.