25 JAAR CULTUREEL TYNAARLO.

De gemeente Tynaarlo bestaat 25 jaar. In het kader van dit jubileum wordt er een feestelijk evenement georganiseerd in het weekend van 23 en 24 september.
Het wordt een cultureel weekend vol, muziek, kunst en culturele optredens. Het publiek wordt meegenomen op een reis door alle dorpen van de gemeente Tynaarlo.
Medewerkenden aan dit evenement zijn het Tynaarlo Orchestra, gevormd door: Muziekvereniging Harmonie Vries, Muziekvereniging Nieuw Leven Eelde en Muziekvereniging Erica Zuidlaren. Dit grote orkest staat o.l.v. de bekende componist/dirigent Jacob de Haan, die speciaal voor dit evenement een nieuw muziekstuk heeft geschreven. Andere medewerkenden zijn o.a. Het Danskwartier en Leshuis van het Noorden. Het programma wordt compleet gemaakt door mooie beelden en verhalen van en over de verschillende dorpen verzorgd door diverse betrokkenen uit de gemeente.

De organisatie van het Tynaarlo Orchestra hoopt dat veel publiek de mijlpaal van 25 jaar Tynaarlo samen met hun wil vieren, door dit evenement te bezoeken.

Het feestelijke evenement vindt plaats in de sporthal Groote Veen, Boomgaard 7 in Eelde, waar iedereen van jong tot oud welkom is, op zaterdag 23 september om 19.30 uur of zondag 24 september om 15.00 uur.

Mis het niet, noteer deze data in uw agenda en vier dit mooie evenement met ons mee.

TOEGANG GRATIS
Reserveer nu op:
www.tynaarlo-orchestra.nl