Kerstmarkt 2023.

De markt is bijzonder goed bezocht en het publiek kwam uit de wijde omgeving om het vele aanbod in allerlei kraampjes te bekijken en te kopen.
Natuurlijk stonden wij als vereniging ook op de markt en het was voor ons een succes. Maar liefst dertien mensen hebben zich aangemeld als nieuw lid. Nieuwe leden hebben het boek Vries in Woord en Beeld gratis meegekregen.


Maar liefst 129 mensen  mensen hebben een poging gedaan om de juiste naam en waar het voor gebruikt werd van het te voorwerp te raden. Er waren mooie antwoorden bij zoals bv. een kraagmaker, vlasrepel, kaarsenmaker, pillenmaker, om houten pennen te maken, messenlegger en een rek om bonen te doppen. Negen mensen hadden het helemaal fout, tweeënnegentig mensen wisten wel dat het met sigaren te maken had, drieëntwintig  mensen hadden een verkeerd verbruik ingevuld. Vijf goede antwoorden hebben wij ontvangen die zowel de naam als waar het voor gebruikt werd goed, hier is na verloting een winnaar uitgekomen.
De oplossing en onze winnaar maken wij op onze nieuwjaarsbijeenkomst van 18 januari a.s. bekend  en wordt de prijs uitgereikt.