Rabobank Clubkas Campagne 2018.

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 150.000 (incl. btw en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook de Historische Vereniging weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van dinsdag 4 tot en met woensdag 19 september 2018 mogen leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Oproep aan alle leden
Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan de Historische Vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Lidmaatschap Rabobank als voorwaarde
Het uitbrengen van een stem is uitsluitend mogelijk voor leden van de Rabobank. Indien je houder bent van een bankrekeningnummer bij de Rabobank, betekent dit niet dat je automatisch ook lid bent van de Rabobank. Als je lid bent van de bank, krijg je automatisch een uitnodiging via de post om te stemmen.

Om dit jaar in september te kunnen stemmen, dien je dus voor 1 augustus 2018 lid te zijn van de Rabobank. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne: www.rabobank.nl/assen-nd.